Erişilebilirlik Bildirimi

Erişilebilirlik hedeflerimiz

Web Erişilebilirliği, şirket değerlerimizin merkezinde yer almaktadır ve web sitemizin (https://www.rymedya.com), rymedya.com platformunun (“platform”) ve gelecekteki özelliklerin farklı yeteneklere sahip kişiler ve özellikle de çok çeşitli yardımcı teknolojiler kullanan kişiler için kapsayıcı ve erişilebilir olmasını sağlamak için altyapımızı büyütmeye devam edeceğiz. Erişilebilirlik için yol haritamız iki odak alanı içerir: platformumuz ve web sitemiz.

Başlık metninizi buraya ekleyin

rymedya.com web sitesi halka açıktır.

Aşağıdaki unsurlar da dahil olmak üzere çok çeşitli becerilere sahip kullanıcıların kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlanan çabalarımız:

  • Ekran okuyucu uyumluluğu : Farklı ekran okuyucularla iyi çalışan, kullanıcıların aynı içeriği metin yerine ses biçiminde tüketmesine olanak tanıyan bir site oluşturduk.
  • Klavye gezintisi : Tüm menülere, düğmelere ve formlara klavyeden erişilebilir. İleriye gitmek için Sekme tuşunu ve geriye gitmek için Shift + Sekme tuşlarını kullanın.
  • İçeriğe atla : Klavye kullanıcıları, hemen ilk etkileşimli öğeye sekme yaparak her sayfanın üst kısmındaki yinelenen öğeleri atlayabilir: “Ana İçeriğe Atla” bağlantısı. Bu, kullanıcıların geçerli sayfanın ana bölümüne atlamasını sağlar.
  • Resimler : Web sitesindeki resimlere (ve metin resimlerine) açıklayıcı alternatif metin uyguladık ve ekran okuyuculardan dekoratif resimleri gizledik.
  • Başlıklar : Sayfadaki içeriğin organizasyonunu iletmek ve ekran okuyucu kullanıcılarının sayfa içeriğinde gezinmesine yardımcı olmak için net başlıklar kullandık.
  • Bağlantılar : Kullanıcıların amaçlarını ve nereye götürdüklerini kolayca anlayabilmeleri için açıklayıcı bağlantı metinleri sağladık.
  • ARIA’nın Kullanımı : Web içeriğimizi çok çeşitli yeteneklere sahip kişiler için daha erişilebilir hale getirmek için Erişilebilir Zengin İnternet Uygulamalarını (ARIA) kullandık. ARIA, özellikle web sitesi dinamik içerik ve gelişmiş kullanıcı arayüzü kontrolleri sağladığında yardımcı olur.
  • Görsel Tasarım : Tüm sayfalar ve içerik, standart tarayıcı kontrolleri veya ekran büyütme yazılımı kullanılarak büyütülebilir. Sayfalardaki metin, arka planıyla yeterli kontrasta sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

Web sitemizde rymedya.com’un erişilebilirlik girişimiyle ilgili gelecek planlarımız hakkında herhangi bir geri bildirim almaktan memnuniyet duyarız. Web sitemizde herhangi bir engelle karşılaşırsanız lütfen bilgi@rymedya.com adresine e-posta gönderin. 

Bu ürünü sepete eklediniz:

//
Lütfen mesajınızı bırakın. İlk fırsatta size dönüş sağlayacağız.
Merhaba, Hoşgeldiniz.